O NAMA

NAŠA PRIČA

Tvrtka Conure d.o.o. je uvoznik i distributer profesionalne kozmetike za Hrvatsku,  osnovana 2011 godine. Organiziramo stručne edukcije i make-up tečajeve u suradnji s profesionalnim vizažistima pod imenom Conure Beauty akademija.  Naš tim se sastoji od iskusnih i ambicioznih stručnjaka u sektoru ljepote koji brinu i vole služiti svim ljubiteljima profesionalne kozmetike u Hrvatskoj. Od wellnesa, beauty i frizerskih salona do kazališta, make-up artista, body i face paintera, tv produkcije i animacije.

KAKO TO RADIMO?

Nezaustavljiva energija i inspiracija koja nas navodi da radimo svaki dan, gdje nastojimo potaknuti jedni druge i svijet oko nas šireći našu pozitivu i ljubav prema novim proizvodima i kreativnom razmišljanju kako predstavljati naše robne marke kupcima.

Naš glavni fokus je usmjeriti poslovanje na održivi način. Svi naši brendovi izrađeni su s puno ljubavi, a posebnu pozornost posvećujemo detaljima, kvalitetnoj usluzi i svakako glavnom cilju da osiguramo samo najbolje proizvode i kvalitetnu edukaciju za naše kupce i poslovne partnere.

 

Naš portfolio sadrži renomirane vodeće tvrtke i brandove iz sektora profesionalne kozmetike i opreme:

 

 

 

Kryolan opskrbljuje film, kazalište i televiziju više od šezdeset i šest godina, što ih čini jednim od prvih svjetskih profesionalnih make-up brandova. I danas su uvijek prvi izbor vizažistima, zahvaljujući velikoj ponudi od preko 16.000 kvalitetnih make-up proizvoda i pribora.

 

Klikni na KRYOLAN WEBSHOP

Kryolan kemičari već šest desetljeća razvijaju naš profesionalni asortiman proizvoda iz sjedišta tvrtke u Berlinu. Tijekom tog vremena, napravili smo i usavršili 750 nijansi boja u više od 16.000 proizvoda, koji se trenutno koriste u preko 80 zemalja na svim kontinentima u svijetu.

Kryolan proizvodi nikada nisu bili testirani na životinjama.

Kada je u pitanju osiguranje konzistencije boja, koriste se najmodernije tehnologije u proizvodnji kozmetike.

Postoji samo jedan pravi profesionalni proizvođač make-upa. 
Postoji samo jedan Kryolan.

 

 

_________________________________________________________________

 

 

Klikni za kupovinu na Kryolan WEBSHOP

Dermacolor Camouflage je visoko pigmentirani kremasti make-up specijalno dizajniran za prekrivanje i korekciju promjena, ožiljaka, diskoloracija i tetovaža na koži. Dermacolor Camouflage se fiksira DC puderom u prahu i DC fixing sprejem i time se dobiva vodootpornost i zaštita od UV štetnih zraka. Dermacolor Camouflage je specifičan po svojoj izdržljivosti u ekstremnim uvjetima kao što je plivanje, sport, vrućina. Dostupan je u više tonova boja i međusobnim mješanjem može se naći idealni ton boje kože za svakog osobno. ECARF cerifikat.

 

 

 

 

 

Sjedište: Prilesje 1, Zagreb, Croatia // Registrirani kod Trgovačkog suda u Zagrebu, pod MBS 080772914, IBAN: HR3123600001102230406 // Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti // Ana Marija Rubić