O NAMA

NAŠA PRIČA

Tvrtka Conure d.o.o. je uvoznik i distributer profesionalne kozmetike za Hrvatsku osnovana 2011 godine. Naš tim se sastoji od iskusnih i ambicioznih stručnjaka u sektoru ljepote koji brinu i vole služiti svim ljubiteljima profesionalne kozmetike u Hrvatskoj. Od wellnesa, beauty i frizerskih salona do kazališta, make-up artista, body i face paintera, tv produkcije i animacije.

KAKO TO RADIMO?

Nezaustavljiva energija i inspiracija koja nas navodi da radimo svaki dan, gdje nastojimo potaknuti jedni druge i svijet oko nas šireći našu pozitivu i ljubav prema novim proizvodima i kreativnom razmišljanju kako predstavljati naše robne marke kupcima.

Naš glavni fokus je usmjeriti poslovanje na održivi način. Svi naši brendovi izrađeni su s puno ljubavi, a posebnu pozornost posvećujemo detaljima, kvalitetnoj usluzi i svakako glavnom cilju da osiguramo samo najbolje i najkvalitetnije proizvode za naše kupce.

 

 

 

 

 

Sjedište: Prilesje 1, Zagreb, Croatia // Registrirani kod Trgovačkog suda u Zagrebu, pod MBS 080772914, IBAN: HR3123600001102230406 // Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti // Ana Marija Rubić