Postani prava Diva uz samo 5 make-up savjeta!

Postani prava DIVA u samo 5 koraka. Prati naše slike i savjete i ostavrit ćeš savršen Red Carpet look za večernji izlazak.

 

 

Korak 1

Na kožu je nanesen primer HD Micro Primer, zaglađene su linije kako bi postigli jednaku površinu za podlogu. Shimmering Event Foundation (golden beige) lagano je dodan na kožu prije nanošenja Ultra Foundation. HD Micro Foundation Cream 8.5 g je besprijekorno ublendan kako bi se postigle prirodne konture i highlight.

 

Korak 2

Obraze su namazani i posvjetljeni s Glamour Glow (blush peach), Glamour Glow (natural tan) i Glamour Glow (blush rose). Eye Shadow Primer je umasiran na kapke kako bi se pružila hidratacija i izdržljiva površina za sjenila. Rose Quartz G i Eye Shadow Iridescent (golden pink G) su naneseni na kapke

 

Korak 3

Sjenilo Eye Shadow Iridescent (cherry G) i Eye Shadow Iridescent (sunset G) su ublendani iznad kapka i iz vanjskog kuta oka kako bi stvorili luksizni halo. Eye Shadow Iridescent (bordeaux G) je nanesen ispod donje linije trepavica. HD Cream Liner (cacao) je nanesen na unutarnju liniju oka a zatim je napravljen smokey eye duž gornje linije trepavica.

Korak 4

Obrve su počešljane s čistom četkicom za maskaru i definirane s Puder za obrve (light) i Puder za obrve (medium). Gel za obrve je zatim nanesen kroz obrve kako bi se držale na mjestu i kako bi se dodao prirodan sjaj. Nakon uvijanja, Mascara Color Intensifier (black) je nanesen na gornje i donje trepavice.

Korak 5

Usne su definirane s Faceliner (34). High Gloss sjajilo za usne (cherry blossom) je zatim nanesen na cijelu usnu. Malo High Gloss sjajilo za usne (illusion) je dodano u sredinu. Na kraju Shimmering Event Foundation (gold) je umasiran na ruke i noge.

Sve navedene prozvode možeš pronaći u našoj KRYOLAN trgovini u Zagrebu na adresi Vlaška 73. ili na webshopu www.kryolan.hr